Здравейте колеги имам питанка има ли ламбда сонда jtd мотора. Става въпрос за 147 1.9 jtd 2002 година. Имам 2 катализатора и според мен нямам сонда, но един майстор твърди че има.
Известие
Collapse
No announcement yet.
ламбда сонда на jtd
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от opala147 Покажи съобщениеЗдравейте колеги имам питанка има ли ламбда сонда jtd мотора. Става въпрос за 147 1.9 jtd 2002 година. Имам 2 катализатора и според мен нямам сонда, но един майстор твърди че има.
16V дори е с 2, доколкото ги виждам
---------- Post added at 16:22 ---------- Previous post was at 16:16 ----------
Първоначално публикувано от Xtrime7 Покажи съобщениеНяма сонда.
http://www.lambdasensor.com/main/alfa1.htmsigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от opala147 Покажи съобщениеима ли няма ли май пак ще се консултирам с 10 майстор да видим какво ще каже и той
Надали някой ще продава сонда, за да си я вградиш - aftermarketsigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Dodo 155 Покажи съобщениеОтвори линка и виж, че се продават, значи има
Надали някой ще продава сонда, за да си я вградиш - aftermarket
НЯМА ламбдасонди в ЖТД Автомобилите на алфа - до 2009 година
П.С. Че даже линка който си дал въобще не фигурират дизели0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщениеЗадължително ли е да се сменят и 3-те на веднъж? НЕ може ли на "разсрочено" една по една
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщениеКво ти става в последно време бе човек? Уважавам те много ма само глупости пишеш днес
НЯМА ламбдасонди в ЖТД Автомобилите на алфа - до 2009 година
П.С. Че даже линка който си дал въобще не фигурират дизелиsigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Dodo 155 Покажи съобщениеАбе може и слънцето да ме е напекло, но това на снимката са сонди за коли JTD след 2005г.Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
Първоначално публикувано от opala147 Покажи съобщениеслед поредица споровемай се разбра, че нямам ламбда сонда. Въпроса сега е вдига ли разхода и спъва ли колата задртъстен катализатор да не говорим за два
Comment
-
Ами някои жтд-та си имат ламбда сонда.
С уважение към Бобо, ама мога да покажа такава развалена, свалена от Алфа преди 2009 година.
С малко по-различен номер е обаче от даденият от колегата номер.
Явно има разминаване от действителността и това от цитирания каталог.Last edited by BO; d.m.y г., 10:34.A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Comment
Comment